10. elokuuta 2017

mun kesä

Mun kesä on koostunut tänä vuonna seuraavista asioista..

P7279711
...haikeista jäähyväisistä töissä. Lopetin tosiaan puolen vuoden harkkani kesäkuun lopussa ja lähes koko toimiston jäädessä silloin lomalle sekä meidän harkkojen lopettaessa tunnelmat olivat vähintäänkin haikeat. Koko kevät oli ihan supermahtava ja mielenkiintoinen ja mulle jäi käteen paitsi kullanarvoisia oppeja, myös liuta ihania kollegoita joiden kanssa törmätään tulevaisuudessa toivottavasti paitsi vapaalla, myös työjuttujen merkeissä. Viimeisiin viikkoihin mahtui myös superhauskoja aktiviteetteja, kuten firman kesäbileet ja tiimimme purjehdusreissu.

P7289727
...melkein kuukauden "lomasta". Ihan laakereilleen tässä ei olla maltettu heittäytyä, mutta festarihommat on vähän sellaisia, että ne laskee enemmänkin harrastukseksi kuin duuniksi.

...yllämainitun ansiosta eri festareista. Ollaan koluttu huikeilla porukoilla niin Sideways, Kalajoen Juhannus, Ruisrock kuin Pori Jazzitkin. Jokaisiin reissuihin on mahtunut paitsi itkua ja hammasten kiristelyä, myös niitä hetkiä, joita selaa kameran rullalta tammikuussa ja haikailee kesän perään.

P7229653

P7289789


P7299865
...monista ex tempore -illoista, jotka on alkaneet Groteskin terassilta tai piknikviltiltä ja päättyneet karaokebattleihin, venejatkoihin tai naku-uinteihin.

P7080415 
P7289840
...mielettömästä pressimatkasta Tukholmaan ja pakahduttavasta onnentunteesta, kun pääsin taas viime syksyiseen kotikaupunkiini.

...lukemattomista lounaista ja piknikeistä ulkona ja terasseilla. Vaikka ilmat eivät ole olleet mitkään parhaimmat, tuntuu että oon ollut koko kesän ulkoruokinnassa. Kotikeittiö on saanut pölyttyä aika rauhassa, kun oon kokkaillut ehkä muutaman kerran ja hassannut kaikki rahani ravintoloihin, kahviloihin ja festarikojuihin.

P7080397P7080425
...mökkireissuista Porvoon saaristoon, Ristiinaan ja Jämijärvelle. Vaikka en omista omaa mökkiä, onnea on ystävät jotka omistavat. Porvoon saaristoon lähdettiin yksi sunnuntai ihan vaan siitä ilosta koska me voitiin, loman ollessa vasta alussa tuntui ihan uskomattomalta, ettei maanantaina tarvinnut mennä töihin. Ristiinaan taas lähdettiin tyttöjen kanssa viime vuoden tapaan pienelle mökkirehabille kaikkien festariremuamisten jälkeen, eikä olisi taas voinut parempaan saumaan kyseinen reissu tulla. Kolme päivää hyvää ruokaa, päikkäreitä ja saunomista teki tehtävänsä. Jämijärvelle lähdettiin viettämään kaverini 30-vuotissynttäreitä teemalla lavatanssit. Tanssittiin kukkamekot hulmuten ja lakerikengät kopisten koko yö, yksi hauskimmista illoista koko kesänä!

P7289755
image3

...minireissusta Tallinnaan. Risteiltiin päiväksi Tallinnaan käytännössä pelkästään syömään ja juomaan. Kerettiin testaamaan hypetetyt Sfäär ja F-hoone, sekä seikkailla ympäri Telliskiven aluetta ja vanhaa kaupunkia.

P7289719

P7289762

P6248152
...neljän päivän irtiotosta Hankoon. Tuntui, kuin olisi ollut pidemmälläkin, Hanko vei täysin mun sydämen! Pyöräiltiin joka paikkaan, ihasteltiin övereitä huviloita, moikattiin tuttuja ja tuntemattomia, syötiin kahtena päivänä neljästä pizzaa ja grillattiin itseämme Hangon auringossa.

P7080410


P7299843

...pyöräilystä ja ulkotreeneistä. Urheilut on siirtyneet ulos ja vaihtaneet muotoaan. Eira Open Air on ollut ihan mahtava treenipaikka ja lähes kaikki paikasta a. paikkaan b. liikkuminen on kesän aikana tapahtunut pyörällä, niin ihanaa! Myös kesän perinteinen suppailureissu on koettu.

image4

P7289825

P7289740
...uudesta duunista ja uusista haasteista. Vaikka olin suunnitellut lomailevani enemmän ja vähemmän koko loppukesän, mulle tarjoutui aivan yllättäen mahdollisuus ottaa vastaan niin mahtava työpositio, että lomailut loppuivat kuin seinään. Kirjoitin työsopparin ekaan oman alani työpaikkaan ja kyllä on muuten tuntunut aika mahtavalta - enpä oo ihan turhaan tehnyt puoli-ilmaisia harkkoja ja minglaillut ympäri ämpäri.

P6248133
Kesään on siis jo nyt mahtunut vaikka ja mitä, ihan ei pää edes meinaa välillä pysyä perässä. Eikä kesä vielä ole todellakaan edes ohi! Oikeastaan jäljellä onkin vielä niitä kesän parhaita, esimerkiksi Flow ja hämärtyvät elokuun illat. Aion siis nauttia vielä elokuusta täysillä ennen työn- ja opiskeluidentäyteistä syksyä! Nauttikaa tekin ja hei, törmätään Flowssa?!

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan mahtavalta kesältä! :) Itekin kävin kaksilla festareilla: Provinssissa ja Solar soundeilla. Olisi ollut mahtavaa päästä myös Ruisrockiin, mutta kiireiden takia jouduin jättämään sen välistä :/ Kiva postaus!

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, sitä se on kyllä ollutkin! :) No mutta kahdet festarithan on jo super, ens vuonna sit Ruissiin! :) Kiitos paljon!

   Poista
 2. Lilli, mulla on ikävä sua! Rakastin aikanaan seurata sun juttuja snäpissä, sun valloittava persoonasi pääsi niissä ihanasti esiin ;) Siksi itkin verta, kun ilmoitit siirtyväsi Instastoryihin, mulla kun ei instatiliä ole :( Toivottavasti jaksat edelleen jatkaa blogin päivittämistä omaan tahtiisi, postauksesi ovat ihanaa luettavaa <3 Kaikkea hyvää just sun loppukesään ja alkavaan syksyyn! -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIKÄ! Oot ihana! Kuule nyt Instatili pystyyn, siellä on jatkunut ihan sama meno kuin Snäpissä, tuu mukaan ;) Ja hei ihana kuulla että edelleen käytte täällä, vaikka postaustahti on mitä on. En mä teitä oo kokonaan kuitenkaan jättämässä<3 Ihanaa loppukesää ja syksyä myös sulle, kiitos kun oot :)

   Poista
 3. Olipas kiva postaus, hymyilin ja purjosin samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :----Ddddd Kiva et kuitenkin ees hymyilytti samalla, jos oisit purjonnu pelkästään ni ei ois salee jaksanu lukee loppuun asti :))))

   Poista