12. heinäkuuta 2017

denim skirt

Huhuh, moi! Ootteko selvinneet Ruissista ja Regatasta ja mitä näitä kekkereitä nyt viime viikonloppuna oli?! Täällä puhallellaan vieläkin vähän ja kaivellaan edelleen nenästä sitä mustaa räkää, jota Ruissin tomuinen maa aiheuttaa. Olipahan taas kyllä viikonloppu.

P6037587
Itse vietin Ruissia jälleen kerran suurimmilta osin töissä, mutta eipä oikeastaan taaskaan haitannut tippaakaan. Juotettiin janoista festarikansaa ja bailattiin vähän sivussa. Työpäivät venyivät taas lähemmäs 12 tuntisiksi ja samalla yöunet jäivät muutamaan tuntiin, kun seuraavana päivänä piti olla taas aikaisin pelipaikoilla. Festarirundeissa on kuitenkin joku sellainen oma fiiliksensä, jonka avulla pitkät ja raskaatkin päivät jaksaa aika kevyesti. Toisten väsyneet naamat ja väsyneet läpät hotellin aamupalapöydissä on se juttu, miksi rakastan juuri tätä duunia.

P6037607
Kotiuduttiin vasta maanantain puolella, sillä lähdettiin sunnuntaina jatkamaan festarihengessä vielä jokilaivoille. Meno oli sen verran äänekästä ja riehakasta, että en ihmettelisi, jos näillä koirilla olisi porttikielto Donnaan ensi vuodeksi. Maanantaina koomatessani koko päivän neljän seinän sisällä ja Wolt-kuskin ollessa päivän ainoa ihmiskontaktini lupailin taas, ettei enää ikinä.

P6037583hame h&m (vastaava hame täällä), t-paita bik bok, takki mango, 
kengät dr. martens (vastaavat kengät täällä), aurinkolasit ray-ban, huivi balilta

P6037550
Tuo ei ikinä ei kuitenkaan kestä valitettavasti kuin huomiseen, sillä tiedossa on jo seuraavat festarit, lähdetään nimittäin Pori Jazzeille. Wish us luck ja sitä aitoa menoa pääsee taas seurailemaan Insta Storyn (@lillisofia) puolelta! ;)

P6037621


kuvat: Essi / Essie's

postaus sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti