19. elokuuta 2017

flow & pauligin brunssi

Jos viime postauksessa hehkutin kesän olleen jälleen yksi parhaista ja sisältäneen vaikka minkälaista ainutlaatuista kokemusta, niin olin oikeassa kirjoittaessani postauksen loppuun että, "oikeastaan jäljellä onkin vielä niitä kesän parhaita, esimerkiksi Flow ja hämärtyvät elokuun illat". Flow meinaan tuli ja tulikin sellaisena, että sitä on kovin vaikeaa enää hakata seuraavina vuosina.

P8120021
Tämä oli mun viides Flow ja ekoina vuosina Flowssa oli jotain sellaista jännää taikaa. Viime vuonna toi taika kuitenkin jollain tavalla loisti poissaolollaan. Oli Flow ja oli kivaa, mutta ei kuitenkaan ollut sitä sellaista flowta. Joka paikkaan oli tungosta ja suurin osa keikoista meni sivu suun koska oltiin joko vessa- tai ruokajonossa. Tänä vuonna taika oli kuitenkin onnistuttu jotenkin kummasti tuomaan takaisin. Iso peukku siitä Flown järjestäjille.

P8120038

P8120054
Jos meidän perjantai oli jo nappi puistoetkoiluineen, Lanan keikkoineen ja ämpärin kokoisine GT:eineen, niin lauantai pesi kaikki tähänastiset Flow-päivät kyllä ihan mennen tullen.

P8120139
Meillä on ollut jo pari vuotta perinteenä monen mun kaverin kanssa spämmätä Facebookin ja Instagramin Flow-kilpailut täyteen ja koittaa saada liput joillain keinoilla Flowhun. Yritys on tuottanut ennenkin tulosta ja jälleen kerran onni potkaisi yhtä meistä ja hän voitti rannekkeet itselleen ja viidelle kaverilleen, sekä Pauligin & Pure Heron brunssin lauantaille. Voitte arvata mitä me vastattiin, kun hän kysyi haluttaisiinko me lähteä mukaan?!

P8120123

P8120090

Vaikka lauantaiaamun hieman aikaisempi herääminen ottikin vähän koville, kaikkien darranrippeet lähti viimeistään siinä vaiheessa kun käveltiin alueelle ennen sen aukeamista ja nähtiin brunssipöytä mikä meitä odotti! Vaikka tämä jengi on harvemmin hiljaa, tässä vaiheessa kaikki menivät aika sanattomiksi. Pauligin pisteelle oli järkätty meille sellainen keidas, että meinasi alkaa itkettää.

Oikeasti itkut tulivat siinä vaiheessa, kun ojennettiin liput voittaneelle kaverillemme kiitokseksi ja hänen synttäreittensä kunniaksi pieni lahja ja The xx alkoi tekemään sound checkiään päälavalla. "Ei tällasta oo ihan oikeesti" tallentui yhdelle mun videolle ja just sellainen fiilis kyllä olikin.

P8120014

Brunssin lisäksi meille pidettiin vielä baristakoulutus ja saatiin tehdä itsellemme cold brew -kahvidrinkit. Alueelle alkoi hiljalleen valua muutakin porukkaa ja me siirryttiin vielä hetkeksi alueen ulkopuolelle toisille etkoille kaverimme luokse.

Kostean kuuma ilma teki pienestä kalliolaiskämpästä saunan, mutta viihdyttiin etkoilemassa melko pitkään. Mun mielestä Flown parasta antia onkin myös aamupäivien etkoilut, niissä on aina ihan oma tunnelmansa.

P8120025

P8120062
Alueelle päästyämme illan katkaisi melko pian tuo surullisenkuuluisa myrsky, joka kasteli festarikansan huolella valitut asut litimäräksi. Kykittiin jonkun aikaa katoksen alla sadetta suojassa, mutta päätettiin lopulta lähteä kavereillemme kuivattelemaan. Syötiin pakastepizzoja lämpimissä ja kuivissa lainavaatteissa ja olin jo ihan varma, että lauantain Flow-päivä oli siinä - asetelma oli ihan liian mukava. Hiustenkuivaajan laulettua kuitenkin melkein tunnin putkeen me oltiin valmiita vielä iltaan Suvilahdessa ja onneksi mentiin, koska The xx:n ja Flumen keikat jäivät mun mieleen yksinä parhaista Flowssa ikinä! Jotenkin alueella vallitsi sellainen jännä myrskyn jälkeinen ilon tunnelma ja kaikki olivat kastuneista vaatteista huolimatta ihan superfiiliksillä.

P8120051

P8120108
Sunnuntai valkeni onneksi aurinkoisena ja palloiltiin alueelle jälleen kerran puistoetkojen kautta. Mun mielestä sunnuntait on melkeinpä parhaita päiviä Flowssa, voi vaan fiilistellä kaikkia niitä ruokakojuja ja mestoja, jotka edellisinä päivinä on jääneet testaamatta. Päivä tuntui loputtomalta kun tanssittiin päälavan edessä räppikeikkojen ja Red Gardenissa D.R.E.A.M.:in keikan tahtiin. Illan kruunasi odotetut Frank Ocean ja Moderat, mutta ainakin mut Ocean jätti vähän kylmäksi. Vaikka tykkään tyypin musasta ja hidastempoinen keikka sopi Flown hämärtyneeseen sunnuntai-iltaan ja -fiiliksiin, musa oli vähän liiankin unettavaa ja lähdettiin kesken keikan lataamaan meidän puhelimia..

P8120056

P8120147
Kaiken kaikkiaan Flow oli jälleen kerran elämys ja kaikkine etkoineen ja jatkoineen sellainen kolmepäiväinen Narnia, että post Flow -masikset eivät olleet taaskaan yhtään liioiteltuja.

P8120033
Kiitos Flow, kiitos Tiiku että otit meidät mukaan kokemaan Flow vieläkin upeampana ja kiitos Paulig, että olitte järkänneet meille niin hienon elämyksen ja olitte niin ihania!

P8120080

2 kommenttia:

 1. Näistä kuvista välittyy niin ihana fiilis! :) Mä en oo ikinä ollut Flowssa, mutta oon joka vuosi kateellisena katsonut somen välityksellä mahtavia kuvia ja videoita sieltä. Jonain vuonna mäkin meen! :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla!! :) No ens vuonna sitten ehdottomasti mukaan - Flown fiilistä on vaikea voittaa!!

   Poista